TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsassistent till vår kund i Västerås

Vi söker dig som vill ta dig an uppdraget som redovisningsassistent till en av våra kunder i Västerås med start omgående.

Vår kund är ett välkänt företag som är ledande i sin bransch. Som redovisningsassistent arbetar du i leverantörsreskontrateamet. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som kommer att pågå t o m årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning.
Möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar per vecka finns.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Distansarbete
Distansarbete

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer du arbeta i leverantörsreskontrateamet. Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

 För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

Vi söker dig som kan arbeta effektivt, med fokus på att leverera med hög kvalitet och i rätt tid. Du trivs i en föränderlig miljö, är driven, lösningsfokuserad, noggrann och nyfiken. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomi.

Då du kommer att ha både svenska och internationella kontakter behöver du kunna svenska och engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb