TNG
Redovisningschef till Aritco i Stockholm

Redovisningschef till Aritco i Stockholm

Aritco söker en Redovisningschef till Järfälla! Vill du vara med på Aritcos tillväxtresa? Sök jobbet redan idag!

Arbetsgivare Aritco
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-20
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret Gym på kontoret
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Helena Björk
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Aritco söker en Redovisningschef till Järfälla! Vill du vara med på Aritcos tillväxtresa? Sök jobbet redan idag!

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och leda ett engagerat team som Redovisningschef på Aritco där du både jobbar operativt och taktiskt i vardagen. Aritco är moderbolag i en koncern som har egen design och produktion av hissar med lager och inköp vilket ger en bredd i redovisningen som är både intressant och utvecklande. Aritco är helägt dotterbolag till investmentbolaget, Latour och ett innovativt, snabbfotat och kundorienterat företag med höga ambitioner som vill ha med dig på resan till nästa nivå av tillväxt! Då Aritco är ett helägt bolag till Latour finns det goda utvecklingsmöjligheter att växa inom en mängd bolag i Latour-sfären.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Redovisningschef följer du Aritcos ledarskapsmodell med verktyget Great Place to Work samt förväntas bidra och driva team- och organisationsutveckling. Aritco är certifierade sedan 2019 till Great Place to Work. Du kommer ha en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen av ekonomifunktionen på Aritco och det finns fina fortsatta karriärmöjligheter i företaget!

Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi flyttat in i toppmoderna aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och ser flexibla arbetstider som en självklarhet för life work balance.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Redovisningschef är du ansvarig för att leda och utveckla det dagliga arbetet på Aritcos redovisning med följande ansvarsområden:

  • Leverera månads och årsbokslut för koncernen och för +10 ingående dotterbolag samt att utveckla och förbättra processen enligt Swedish GAAP
  • Skatter och skattedeklarationer
  • Rapportering och analys av redovisningen
  • Ägarskap över balansräkningen och att man följer best practice
  • Dokumentation av processer och policys inom redovisningen 
  • Utveckla, effektivisera och förfina arbetssätt och processer samt säkerställ ett anpassat systemstöd
  • Koordinering inom redovisning med kollegor i dotterbolag och moderbolag
  • Superuser för ekonomisystem och ansvarig för utvärdering och utveckling av system
  • Teamledare för tre medarbetare i teamet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer som Redovisningschef att rapportera till Aritcos CFO. Redovisningsteamet består av en redovisningsekonom och två ekonomiassistent. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som Redovisningschef ser vi positivt på att du har en akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning på redovisning. Har du jobbat några år som Revisor/Godkänd revisor/Teamleader/Redovisningsansvarig skulle det här kunna vara ett intressant nästa steg för dig i karriären. För att matcha rollen behöver du ha ett visst intresse för koncernredovisning samt dokumentation och utveckling av policys och processer. Du är också en duktig användare av Officepaketet och är flytande i svenska samt engelska i tal och skrift.

Som person är du analytisk och noggrann i ditt arbete. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett systematiskt sätt så att inget faller mellan stolarna. Du har också ett intresse av att leda ett team och att utveckla andra. I rollen har du mycket dialog med olika intressenter inom koncernen och kommer att sköta viss dokumentation varför förmågan att uttrycka sig pedagogiskt och ha en god kommunikativ förmåga är viktig.

Aritco

Aritco

Aritco är en prisbelönt utvecklare och tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Allt började 1995 med en enkel idé: hissar som förbättrar tillgängligheten – överallt! Med oförändrad hängivenhet att leverera de högsta tänkbara kvalitetsstandarderna, med lång erfarenhet inom området, unika tekniska kunskaper och stark fokus på design blev Aritco ledande inom plattformshissar i Europa. I dag finns Aritco i fler än 35 000 byggnader och privata hem runt om i världen. 2016 gjorde Aritco framtidssäkring och modern livsstil möjlig för alla, med sina bekväma och eleganta villahissar som lanserades. Genom åren har vi haft ett nära samarbete med arkitekter, byggföretag, tillgänglighetskonsulter, fastighetsägare och slutanvändare. På så sätt har vi kunnat inhämta värdefulla kunskaper som vi använder oss av vid utveckling av våra hissar. Resultatet: Hissar som tar dig dit du vill komma.

Aritco
Arbetsgivare Aritco
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-20
Helena Björk
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Elektronikhöjden 14, 175 43 Järfälla