TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningschef till Kyäni i Göteborg

Är du redo att axla en spännande roll med personalansvar i ett internationellt bolag? Sök jobbet som redovisningschef på Kyäni!

Vill du ta dina kunskaper inom redovisning till nästa nivå? Söker du en komplex och utmanande roll i ett bolag med många internationella kontaktytor? Tror du dessutom att chefsrollen är något för dig? Kyäni i Göteborg söker nu dig som vill jobba med redovisning och samtidigt vill vidareutbildade sig inom chefskap för att bli deras nya redovisningschef.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett arbete där du kommer vara en uppskattad resurs för teamet som ansvarar för redovisningsarbetet med din kunskaper inom redovisning. Vidare får du en möjlighet att ta nästa steg i din karriär i rollen som chef. Kyäni erbjuder dig en ledarskapsutbildning där du får verktygen för att vara en bra ledare samt chef. Därtill får du chans att verka i ett spännande och dynamiskt bolag där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas. 

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Lunchförmån
Lunchförmån

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vidare verkar du i en transaktionsintensiv verksamhet och du får hantera stora datamängder. Stor del av arbetet görs i Excel. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som redovisningschef kommer du även aktivt delta i utvecklingsprojekt och i arbetet rapporterar du till Group Accounting Manager / acting CFO. Kyäni har ,trots att man är en stor internationell koncernen som verkar i över 30 länder, en familjär känsla inom organisationen.

På det centralt belägna kontoret i Göteborg jobbar 13 personer och i nära anslutning till kontoret du har nära till kollektivtrafik samt goda parkeringsmöjligheter. Vidare har du flexibla arbetstider, subventionerade luncher och ett generöst friskvårdsbidrag, sjuk- och vabbersättning.

 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som redovisningschef på Kyäni söker vi dig som har en bred erfarenhet inom redovisning och är trygg i bokslutsarbetet. Kanske har du tidigare arbete som redovisningsekonom och vill nu ta nästa steg i din karriär? Då stor del av arbetet kräver att man jobbar självständigt så tror vi att du är van med att driva ditt eget arbete utan tillsyn och att du uppnår egna samt organisatoriska utsatta mål.

Tidigare erfarenhet av personalansvar är inget krav, då Kyäni erbjuder ledarskapsutbildning, dock ser vi det givetvis som meriterande om du haft personalansvar i dina tidigare tjänster. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Visma Business är det meriterande. 

Alla lediga jobb