TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningschef till Oral Care AB

Oral Care söker nu en erfaren Redovisningschef som vill vara med på en spännande tillväxtresa.

Är du en erfaren och kompetent Redovisningschef som har ett genuint intresse för att leda och utveckla en avdelning med höga ambitioner? Vi söker dig som vill ha ett övergripande ansvar för att leda och koordinera arbetet på vår redovisningsavdelning samt för att säkerställa att vi upprätthåller hög kvalitet på våra bokslut och deklarationer. Som redovisningsansvarig rapporterar du direkt till CFO.
Här välkomnas du till ett företag där vi har roligt och utvecklas tillsammans.

Ditt anställningserbjudande

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmän- och specialisttandvård på våra klinikmottagningar och hemtandvård för äldre sjuka patienter i ett flertal landsting och regioner.

Vi växer så det knakar och denna spännande resa vill vi ha med dig på. Vi är ett härlig gäng som tycker om att ha kul på vägen. På vår avdelning har vi två redovisningsassistenter samt en controller. Vi jobbar prestigelöst och hjälper varandra för att nå bästa resultat.

Mikael som är rekryterande chef och CFO för Oral Care AB delegerar ett stort ansvar till dig och gruppen vilket ger en ypperlig chans att växa och utvecklas i rollen.

Vi sitter i ljusa och fina lokaler precis vid Globens tunnelbanestation.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningschef ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du kommer att ha personalansvar för två personer på redovisningsavdelningen och vara ansvarig för hela bokslutsprocessen, inklusive att upprätta årsredovisningar och deklarationer för våra svenska bolag. Du kommer att leda och utveckla gruppen i arbetet, vilket inkluderar att planera och leda avstämningsmöten på daglig, veckovis och månatlig basis. Du kommer också att vara ansvarig för att säkerställa att ekonomiavdelningen arbetar enligt uppsatta processer och tidplaner.

Som redovisningschef kommer du att ha en central roll i att säkerställa att våra bokslut och deklarationer är i linje med lagar och förordningar. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla och upprätthålla rutiner och checklistor för bokslutsprocessen, samt att hantera bolagsformalia och information från och till bolagsverket.

Våra förväntningar

Vi söker en person som har erfarenhet av att leda en redovisningsavdelning samt har gedigen kunskap om bokslutsprocessen och deklarationer. Du har goda ledaregenskaper och kan leda och motivera en grupp. Du har också goda kommunikationsfärdigheter och kan kommunicera effektivt med andra avdelningar och ledningsgruppen. Som person är du noggrann och kan arbeta självgående. Vi ser gärna att du har en examen inom ekonomi eller annan relevant utbildning. Vidare har du erfarenhet av K3 och meriterande om du har rapporterat enligt IFRS 16 då viss redovisning för koncernen sker där. Du talar och skriver flytande svenska.

Alla lediga jobb