TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom framtida uppdrag i Stockholm

Nu söker dig med erfarenhet av redovisning till våra kommande uppdrag hos våra kunder. Bli en del av vårt konsultnätverk!

Är du en lösningsorienterad och flexibel person som trivs att arbeta i en bred roll? Har du tidigare erfarenhet från arbete med redovisning och en god ekonomisk förståelse? Som konsult på TNG får du möjlighet att arbeta som redovisningsekonom baserat på dina behov: heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller långvariga positioner på samma arbetsplats. Vi stödjer dig i att hitta de bästa uppdragen som matchar din kompetens och dina intressen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kan dina arbetsuppgifter variera beroende på vilket företag du arbetar på. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av att:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan du arbeta med redovisning inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag inom försäljning, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som redovisningsekonom ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom ekonomi. Du har mycket god erfarenhet av redovisningsarbete och kan självständigt göra ett bokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av årsredovisning.

Du har goda systemkunskaper och är van att arbeta i ekonomisystem. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och flexibel. Du är självgående i ditt arbete och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för dina arbetsområden och ser till alla aspekter av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet och slutförande. Vidare är du observant och mottaglig för förändringar.

Alla lediga jobb