TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom inom support i Stockholm

Gillar du att arbeta med problemlösning och support samt har erfarenhet av ekonomi? Läs mer här!

Vill du arbeta i en roll inriktad på service och ekonomi? Har du tidigare jobbat inom ekonomi och vill ge support till kollegor inom området för ekonomi? Just nu håller vår kund på med ett större byte av system och söker därför 4 personer till sin support inom ekonomi som vill vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonom inom support blir du en del av ett spännande bolag där hållbarhet och innovation är i fokus. Du blir en del av ett härligt team på en stor ekonomiavdelning där du får vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonom inom support kommer du att supportera hela verksamheten inom ekonomifrågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunden sitter i fina lokaler på Kungsholmen och du arbetar kontorstider (38,5 timmar i veckan) med möjlighet till flextid. Tjänsten är tänkt att starta omgående och sträcker sig till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet inom ekonomiarbete och trivs i en serviceinriktad roll. Vi ser också att du har arbetat i M3 (fd. Movex) och det är meriterande om du har kunskap inom Procure2Pay. Har du tidigare jobbat i något ärendehanteringssystem eller deltagit i förbättringsarbete är det också ett plus.

Som person ser vi att du är självgående och lösningsfokuserad då du kommer att arbeta självständigt med både interna och externa kontaktytor. Du har en god serviceförmåga och en positiv inställning till arbetet då du kommer att stötta medarbetare i en systemövergång.

Alla lediga jobb