TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till stort bolag i Stockholm

Nu söker vi en redovisningsekonom med lönefokus på 80% för ett konsultuppdrag på 6-12 månader, ansök redan idag!

Har du god erfarenhet av redovisning och nu sugen på en ny utmaning? Har du jobbat med redovisning av lön eller vill bli bättre inom detta? Då har vi en tjänst för dig! I samband med ett förbättringsprojekt behövs förstärkning till redovisningsgruppen, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsekonom med fokus på löner kommer du tillhöra redovisning- och rapporteringsgruppen på 10 personer. Gruppen ansvarar för redovisning och finansiell rapportering av de nordiska bolagen i koncernen. Du kommer att ha möjlighet att ställa löpande frågor eftersom personen du kommer ersätta finns kvar i organisationen i en annan roll.

Det närmsta året kommer att präglas av förbättringsprojekt och du kommer få möjlighet att både påverka dina egna och gruppens processer.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön på ett bolag med kollektivavtal där du har också har möjlighet till friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Du kommer ha möjlighet att jobba i mycket fina lokaler på Södermalm.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som redovisningsekonom med fokus på löner kommer du att ansvara för alla lönerelaterade konton och arbetet före och efter att outscourcingbolaget gjort sin del. Du kommer ansvara för de två svenska bolagen med anställda som ingår i företagsgruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten utgår från bolagets lokaler på Södermalm men kan också utföras hemifrån beroende på gällande restriktioner. Tjänsten är på 80% och kan läggas upp med en ledig dag eller kortare veckodagar hur du själv vill, bara alla deadlines hålls under månaden. Tänkt start för tjänsten är januari men kan ändras beroende på när rätt person kan börja.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med god erfarenhet av löpande redovisning och god insyn i löneprocessens olika delar så som löneskatter, pensioner etc. Som person är du noggrann och håller deadlines. Du vågar fråga men tar egna initiativ när det behövs och kommer gärna med förslag på förbättringar när du ser dom.

Alla lediga jobb