TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom sökes för uppdrag i Stockholm

En aktör inom tandvård söker nu en Redovisningsekonom för kortare uppdrag i Stockholm

Då företaget ska implementera ett nytt ekonomisystem behöver de friställa några anställda för att jobba med detta. De behöver dig som har erfarenhet av ekonomitjänster där redovisning varit en del. Är du den person som kan gå in och skapa trygghet för bolaget medan systemskifte sker? Vill du vara den som stöttar och ser till att allt flyter på? Ansök idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att stötta ekonomiavdelningen som består av 4 personer idag. Även om merparten av dina kollegor kommer att jobba med systemimplementeringen så finns de där för dig när frågor uppstår.

Uppdrag pågår 20230411-20230512. Månadslön för uppdraget är 29.000:-

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga administrativa uppgifter, registrering och attestering av leverantörreskontra, bankavstämningar, löpande bokföring etc.

Värt att veta

Då en av dina uppgifter kommer att vara att ta emot och registrera fakturor via post så behöver du vara fysisk på plats på kontoret varje dag.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du behöver ej ha arbetet med årsbokslut och årsredovisning men i övrigt kunskap inom redovisning.

Alla lediga jobb