TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom sökes till Göteborg

Redovisningsekonom för spännande uppdrag i Göteborg sökes

Nu söker vi dig som älskar siffror och vill ta ett helhetsansvar för ekonomiarbetet i ett framgångsrikt och trevligt bolag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten ska tillsättas omgående, och är initialt ett konsultuppdrag på ca 6 månader. För rätt person finns dock goda möjligheter till anställning hos vår kund.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med allt förekommande löpande ekonomiarbete, vilket innefattar;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här får du möjlighet till ett självständigt arbete med stort ansvar, och samtidigt ingå i ett glatt och trevligt gäng. Företaget sitter i ljusa fina lokaler i södra Göteborg, med tillgång till goda kommunikationer. Vill du hellre ta bilen så är det lätt att parkera.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av redovisningsarbete vilket vi tror innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter samt har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och rutiner. Vidare ser vi att du tar ansvar för ditt eget arbete och slutför arbetsuppgifter på utsatt tid då rollen innebär ett stort ansvar under kritiska perioder.

Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel, samt hanterar övriga Office-paketet med van hand. Har du tidigare arbetat i ekonomisystemet Jeeves ser vi det som meriterande, dock inget krav.

Alla lediga jobb