TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till bolag söder om Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet från arbete med redovisning? Vi söker en redovisningsekonom till ett bolag söder om Göteborg!

Har du ett genuint intresse för siffror och är kunnig inom löpande bokföring? Har du också erfarenhet av reskontra, avstämningar och betalningar? Då är du den vi letar efter! Vi söker just nu en driven redovisningsekonom till ett uppdrag hos ett spännande bolag söder om Göteborg. Ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. 

Hos oss kan du arbeta med redovisning inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, redovisningsbolag, ekonomibyråer och små start-ups. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb