TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till byrå i Spånga

Nu sökr vi en redovisningskonsult till teamet på Fidelis. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Har du erfarenhet som redovisningsekonom eller är redan redovisningskonsult och vill komma till ett stadigt växande bolag? Vill du jobba på ett bolag med högt i tak och mycket humor? Då har vi något för dig!

Ditt anställningserbjudande

Fidelis är ett bolag som verkligen satsar på sin personal. Förutom en god grundlön får du ett generöst förmånspaket med friskvårdsbidrag på 5000 kr/år och tjänstepension. De har tydlig lönestruktur där du kan påverka din lön om du når uppsatta mål och lär dig nya redovisningskompetenser.

Den sociala trivseln är väldigt viktig för Fidelis. Bolaget åker på en utlandsresa en gång om året så som Barcelona, London, Krakow eller Rom och anordnar jul- och sommarmiddagar när det är möjligt. Utöver detta firar man mindre mål de gånger gruppen når specifika omsättningsmål. Fidelis sitter i helt nyrenoverade lokaler nära till stationen i Spånga. Eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för att klara livet utanför och det finns även möjlighet att jobba hemifrån de gånger det behövs.

Fidelis har idag 16 löne- och redovisningskonsulter och är ett familjärt bolag som stadigt växt med ungefär en konsult per år. Det är ett välmående bolag som sedan starten haft långvariga kundrelationer och sällan tappar några av sina kundkonton. Fidelis är inte en helt traditionell redovisningsbyrå. För vissa kunder som de jobbat länge med har Fidelis blivit som en förlängd ekonomiavdelning och då kan även andra arbetsuppgifter utöver redovisning förekomma i mån av tid.

Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult kommer du att jobba direkt mot kund. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad kunden vill ha hjälp med med och kan till exempel innebära:

 

Värt att veta

Bolaget består av 16 andra redovisningskonsulter som du alltid kan ta hjälp av om du har frågor. Du kommer få en ordentlig introduktion och extra stöd under den första tiden. Bolaget sitter i nyrenoverade lokaler i Spånga, väldigt nära kollektivtrafik. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Fidelis jobbar helt digitalt där det finns bra stöd vid hemmaarbete.

Våra förväntningar

Vi söker dig med som antingen jobbat i en liknande roll tidigare eller har jobbat med redovisning och nu vill jobba på en redovisningsbyrå. Du kan även vara nyexaminerad från någon utbildning inriktad på redovisning och redo att lära dig från grunden. Det är ett plus om du klarar att göra egna årsredovisningar och bolagsdeklarationer men inte ett krav.

Du gillar ordning och reda och vill ha ett jobb med struktur och eget ansvar. Eftersom du kommer jobba direkt mot kunder så är du kommunikativ och pedagogisk samt talar och skriver god svenska. Fidelis använder mestadels BL adminstration och Fortnox, men även andra program förekommer. Det är ett plus om du redan är auktoriserad redovisningskonsult.

Alla lediga jobb