TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Constructor i Göteborg

Drivs du av att arbeta med löpande redovisning och letar efter en ny utmaning? Constructor i Göteborg söker en redovisningsekonom!

Vill du jobba hos en ledande leverantör av förvarings- och lagringslösningar? Vill du vara med och bidra med dina kunskaper inom redovisning? Bra! Då kan rollen som redovisningsekonom hos Constructor vara något för dig. Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

I din roll som redovisningsekonom kommer du att få stötta ekonomifunktionen i Constructor Shared Service och blir delaktig i arbeta med två av koncernens bolag.  Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som sträcker sig fram till augusti 2023. Här blir du delaktig i ett företag som varje år hjälper sina kunder att bli mer effektiva och mer produktiva. Constructor erbjuder lagringsprodukter som ger långsiktiga lösningar i alla typer av verksamheter och industrier.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som sträcker sig fram till augusti 2023.  Bolaget har en generös arbetsmiljö och hybridarbete tillämpas 1-2 dagar per vecka samt att sysselsättningsgraden är flexibel mellan 70%-100%. Du kommer att utgå från Göteborg där också Constructor Sveriges huvudkontor och centrallager är beläget.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen bör du ha:

 

Alla lediga jobb