TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Elaflex i Stockholm

Konsultuppdrag som Redovisningsekonom i Arninge, Stockholm. Ansök nu för en spännande möjlighet på Elaflex!

Har du erfarenhet av redovisning och är redo för nytt uppdrag? Nu söker Elaflex i Arninge, norr om Stockholm, en Redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på minst sex månader. Som Redovisningsekonom på Elaflex ansvarar du för företagets bokföring och säkerställer att allt stämmer, från kvitton till bankutdrag. Med din kompetens spelar du en central roll för Elaflex fortsatta ekonomiska framgång.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett välfungerande och harmoniskt team på fem personer som delar lokaler med ett systerföretag. Stämningen är familjär och stöttande och du kommer få stora möjligheter att påverka. Elaflex är en stabil verksamhet med gott renommé inom branschen och visar goda finansiella resultat. Just nu är Stockholmskontoret placerat i Mörby men de kommer under början av 2024 flytta till nya lokaler i Arninge.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:


Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har F-skattsedel och gällande ansvarsförsäkring.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom på Elaflex kommer du huvudsakligen arbeta med:


Vidare kommer du ge service till kunder (medarbetare och chefer inom företaget) som vill ha besked av olika slag, till exempel om gjorda in- och utbetalningar. Samt arbeta med i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller på företaget.

 

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på minst sex månader med start så snart rätt person är på plats. Då detta är en verksamhetsnära roll utgår du från Elaflex kontor i Mörby/Arninge, norr om Stockholm. Du rapporterar till Platschef på Elafex och till koncernens ekonomiavdelning i Hamburg.

Våra förväntningar

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Som konsult är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i företagets struktur och arbetssätt. Du har även:

Då rollen innebär att du har många interna och externa kontaktytor, även i internationella miljöer, är goda kunskaper i skrift samt tal i svenska och engelska ett krav. Vi ser det som meriterande om du självständigt har hanterat löner och arbetat i systemet Visma lön.
Alla lediga jobb