TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Elaflex i Arninge

Nu söker vi en Redovisningsekonom till Elaflex i Arninge, Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du erfarenhet som redovisningsekonom och söker efter en ny utmaning? Eller har du arbetat som ekonomiansvarig och vill nu arbeta för ett stabilt företag med starkt varumärke inom sitt verksamhetsområde? Nu söker Elaflex en redovisningsekonom till ett långsiktigt uppdrag som kommer övergå i en fast tjänst. Som Redovisningsekonom på Elaflex är du en nyckelspelare som ansvarar för företagets bokföring, från ax till limpa.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett välfungerande och harmoniskt team på fem personer som delar lokaler med ett systerföretag. Stämningen är familjär och stöttande och du kommer få stora möjligheter att påverka. Elaflex är en stabil verksamhet med gott renommé inom branschen och visar goda finansiella resultat. Företaget sitter i nya lokaler i Arninge.

Inledningsvis är du anställd vid oss på TNG. Som konsult hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom på Elaflex kommer du huvudsakligen arbeta med:


Vidare kommer du ge service till kunder (medarbetare och chefer inom företaget) som vill ha besked av olika slag, till exempel om gjorda in- och utbetalningar, samt arbeta med i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller inom företaget. Affärssystemet du kommer att jobba i är Navision. Vi ser det som meriterande om du självständigt har hanterat löner och arbetat i Visma lön.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader som övergår i en fast anställning på Elaflex. Då detta är en verksamhetsnära roll utgår du från Elaflex kontor i Täby/Arninge, norr om Stockholm. Du rapporterar till koncernens ekonomiavdelning i Hamburg. Till en början har du hjälp av koncernens ekonomiavdelning i Mariestad.

Våra förväntningar

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete där du själv ansvarat för redovisningen på ett bolag eller i en mindre koncern. Som person är du flexibel, självständig och noggrann.

Vi tror att du har minst en treårig gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi och gärna ytterligare utbildning med ekonomiinriktning. Du har vana att navigera i olika affärssystem.

Då rollen innebär att du har många interna och externa kontaktytor är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.


Alla lediga jobb