TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till energibolag i Södertälje.

Spännande möjlighet för konsult som Redovisningsekonom på stort energibolag. Uppdrag i fem månader med möjlighet till förlängning.

Nu söker vi för kunds räkning en erfaren redovisningsekonom för ett konsultuppdrag. Du är månadsbokslutsjälvständig och är van att göra månadsavstämningar och rapportering. Du kommer vara en viktig kugge i vårt team och ha möjligheten att arbeta med spännande projekt i en stöttande miljö.
Sök rollen omgående då tillsättning sker snarast möjligt!

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på detta bolag och avdelning kommer du att vara en central del av teamet och ha möjlighet att påverka och bidra till vår framgång. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, möjlighet att arbeta med stora bolag och chansen att utvecklas både professionellt och personligt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att:

Värt att veta

Du kommer att vara en del av ett dedikerat team med två ekonomer, fyra ekonomiassistenter och en ekonomiansvarig. Vi erbjuder en väldigt stöttande och hjälpsam arbetsmiljö. Alla i teamet är på plats minst tre dagar i veckan och som konsult förväntas du vara på plats största delen av din din arbetstid.

Startdatum är så snart som möjligt och senast 1 november, och uppdraget beräknas pågå minst t.o.m. februari 2024 med en arbetsvecka på 39 timmar. Med möjlighet till förlängning.

Våra förväntningar

Vi söker en noggrann, driven och kommunikativ redovisningsekonom och konsult med erfarenhet från stora bolag och goda kunskaper i system som Unit 4. Du bör vara serviceinriktad, lösningsfokuserad och ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Att vara en bra lagspelare är viktigt då du kommer samarbeta med olika delar av organisationen.

Alla lediga jobb