TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till ett Green tech företag!

Är du ekonom som har erfarenhet inom utländska bolag? Just nu söker TNG en redovisningsekonom till ett företag i Göteborg

Är du en noggrann person som trivs att arbeta i en bred roll? Har du tidigare erfarenhet från arbete med redovisning och utländska bolag? Som redovisningsekonom kommer du arbeta i en varierande roll med övergripande ansvar för ekonomin. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att sköta den löpande redovisningen med tillhörande rapportering. Det kan exempelvis innebära:

Värt att veta

Du kommer komma till ett Greentech bolag och med ett team i Göteborg. Detta är ett deltids uppdrag och sträcker sig minst tre månader framöver. 

Våra förväntningar

För att lyckas som redovisningskonsult behöver du:

Alla lediga jobb