TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till ett Greentech bolag

Drivs du av entrepenörskap och A/P processer ? Då är rollen som redovisningsekonom i Göteborg något för dig!

Som redovisningsekonom kommer du att hantera den dagliga verksamheten främst med fokus på A/P-processer för den skandinaviska marknaden men även utföra andra redovisningsrelaterade uppgifter. Du kommer att arbeta nära två revisorer och andra härliga kollegor på ekonomiavdelningen! Känner du dig träffade? Sök redan idag!

Uppdraget börjar omgående och kandidater som är tillgängliga direkt kommer att prioriteras.

Ditt anställningserbjudande

Företaget erbjuder en möjlighet att vara en del av ett innovativt och marknadsledande globalt företag som driver en teknik med stark tillväxt. Här får du en öppen och inspirerande arbetsmiljö där din energi kommer att göra en skillnad. Vi ger dig också en stor möjlighet för personlig och professionell utveckling. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig 6 månader framöver med möjlighet för förlängning och långsiktighet. 

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 Huvudansvaret kommer att vara:

 

Värt att veta

Du kommer att arbeta i ett team med kompetenta kollegor. Tillsammans kommer ni att främja redovisningen i hela organisationen och säkerställa användning av standardiserade verktyg.

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk. Tjänsten är på minst 6 månader med chans till förlängning då den behövs på mycket lång sikt.

Våra förväntningar

Som person är du proaktiv och strukturerad med stor uppmärksamhet på detaljer. Du har ett stödjande tankesätt med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du trivs med att arbeta i en miljö där du kan använda din lösningsorienterade förmåga med viljan att kontinuerligt arbeta med förbättringar och uppnå resultat. Dessutom har du en grundläggande ekonomisk förståelse och ett intresse av att lära dig om verksamheten.

Alla lediga jobb