TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till FireTech

Relationsskapande och förändringsbenägen redovisningsekonom sökes till framgångsrika FireTech i Örebro.

Vill du vara med på FireTechs fortsatta framgångsresa och få en bred ekonomroll, med stort eget ansvar? Trivs du i en roll där du får möjlighet att samarbeta med koncernens andra ekonomer samt att vara en del i att bibehålla våra goda relationer med våra kunder? Bra! FireTech expanderar och söker nu ytterligare en redovisningsekonom.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

FireTech är en del av Inprocon som har målet att bli Sveriges ledande aktör inom brandskydd. I Örebro finns tre av koncernens bolag i trevliga och moderna lokaler. Här får du härliga och engagerade kollegor; både ingenjörer med spetskompetens och andra ekonomer. Du kommer samarbeta med den andra redovisningsekonomen på FireTech, men även få möjlighet att arbeta med de andra bolagen i koncernen. Du rapporterar till bolagets VD.

 

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Yoga
Yoga

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi är öppna, ärliga och gillar att samarbeta. Vi är en lärande organisation som gärna sprider vår kunskap både internt och externt. Vi delar med oss!

Vi har stor yrkesskicklighet och uppträder alltid med god affärsetik. Vi har god planering och levererar med hög kvalitet. Vi håller vad vi lovar!

Engagemang och nyfikenhet driver oss. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och ligger i framkant vad gäller hållbarhet, teknik och innovativa lösningar. Vi tar tag i saker!

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning och har antingen praktisk erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, eller så är du i början på din karriär och och vill få möjlighet att utvecklas. Då du har många kundkontakter krävs det att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Som person är du öppen för förändring, noggrann, engagerad och social.

Alla lediga jobb