TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till företag i norrort

Vi söker nu för kunds räkning en Redovisningsekonom

Vi söker dig som har de rätta färdigheterna och kvalifikationerna för att bli en framgångsrik redovisningsekonom hos vår kund. Triggas du av lite utmanande ärenden där du får använda din erfarenhet för att ta dig vidare? Vill du utvecklas och arbeta i en härlig arbetsmiljö där det är högt till tak och man har roligt på jobbet? Då tycker jag att du ska söka redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du välkomnas till ett härligt gäng med en familjär företagskultur. Företaget är dedikerade till att skapa en inspirerande och stödjande miljö där deras medarbetare kan växa och blomstra. 

Du kommer att sitta i trevliga lokaler i norrort till Stockholm.

Friskvård
Friskvård
Distansarbete
Distansarbete
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter bland andra vara:

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team av tre personer som är företagets ekonomiavdelning. Ni har ett tätt samarbete och backar upp varandra vid frånvaro. Här värderar de balansen mellan arbete och liv och strävar efter att skapa en positiv och trivsam arbetsmiljö.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som redovisningsekonom hos oss behöver du ha en stark förståelse för redovisningsprinciper och vara van vid att arbeta med bokslutsprocesser. Du bör också vara väl förtrogen med relevant lagstiftning och kunna tillämpa den i praktiken. Erfarenhet av att arbeta med olika ekonomisystem och Excel ink pivot är viktigt för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt.

Vi söker någon som är noggrann, analytisk och självgående. Vidare har du erfarenhet av att jobba med stora flöden. Då det är ett globalt bolag krävs flytande tal och skrift i både svenska och engelska. Meriterande är om du arbetat med bokföring i EUR.

Alla lediga jobb