TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till livsmedelskedja i Västerås

Nu söker vi en ekonom till en stor livsmedelskedja i Västerås. Vi intervjuar löpande så sök redan idag!

Har du erfarenhet som redovisningsekonom eller ekonomiansvarig? Vill du arbeta för ett av Sveriges starkaste varumärken? Då har vi ett uppdrag för dig som ekonom i Västerås. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom inom Koncernekonomi/Affärsservice får du en roll som innebär ett nära samarbete med bolagsansvariga för bolagets koncernbolag och övriga redovisningsekonomer som arbetar med uppdragen. Rollen innefattar i första hand att sammanställa bolagsformalia men även operativt arbete med bokslut och finansiell rapportering inklusive analys. Rollen innebär också att löpande initiera och driva utredningar i mindre projekt för att säkra god kvalitet i redovisningen och att bolaget följer interna och externa redovisningsprinciper. Andra arbetsområden du kommer att arbeta med är moms, skatteberäkningar, deklarationer, årsredovisningar samt hantering av anläggningsregister.

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående fram till sista januari 2023 med chans till förlängning. Du utgår från kontoret i Västerås med möjlighet att jobba på distans 1 dag i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig som troligen har en högskoleutbildning eller motsvarande och är i grunden en redovisningsekonom med erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, bokslutsarbete och arbete med finansiell rapportering. Bolaget använder ERP-systemet Agresso. Erfarenhet av systemet är inget krav men du är säkerligen god vän med olika system och en van användare av Excel.

 

 

 

Alla lediga jobb