TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Installatörsföretagen

Nu söker vi en Redovisningsekonom till Installatörsföretagen i Stockholm, läs mer nedan och sök redan idag!

Har du lång erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent och känner dig redo för nästa steg? Är du en Redovisningsekonom som är i början på din karriär, eller en erfaren Redovisningsekonom som är redo för en ny arbetsplats? Då kan tjänsten som Redovisningsekonom hos Installatörsföretagen i Stockholm vara helt rätt för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen får du både ett helhetsansvar för kundreskontrorna inklusive allt som hör därtill, samt sköta bokföringen för ett par av de regionala föreningarna. I rollen som Redovisningsekonom blir du en del av ett mindre och familjärt team som samarbetar nära varandra. 

Installatörsföretagen erbjuder sina anställda betald massage på arbetstid, lunchförmån och arbetstider som innebär flexibilitet och förenklar resterande livspussel. Du kommer vara placerad i deras mycket fräscha lokal som är belägen vid Skanstull på söder med närhet till mycket goda kommunikationer, restauranger och annan service.

Flextid
Flextid
Lunchförmån
Lunchförmån
Massage
Massage
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är flexibla men ska rymmas inom fönstret 07.00-18.00. Tänkt start sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll, som innebär många kontaktytor och mycket siffror ser vi att du är noggrann, ansvarsfull, och tycker om att samarbeta samtidigt som du är självgående. Det är också viktigt att du är kommunikativ, serviceorienterad och relationsskapande. Då du både kommer att hantera repetitiva arbetsuppgifter likväl som uppgifter som kommer adhoc måste du vara flexibel och ha god förmåga att kunna prioritera både på kort och lång sikt. 

Alla lediga jobb