TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till kapitalförvaltare

Nu letar vi efter en redovisningsekonom för en spännande roll hos en av Nordens ledande kapitalförvaltare i centrala Stockholm!

Är du en självgående och strukturerad redovisningsekonom med några års erfarenhet som trivs med att ta ansvar? Perfekt! Vi söker någon som kan aktivt bidra till att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i arbetsprocesser och rutiner för att uppnå en toppklassig redovisning. Din kunskap och passion inom området är efterfrågad, och du kommer att ha en betydande roll i att bidra till att ta avdelningen till nästa nivå.

Det här är ett konsultuppdrag som börjar omgående och pågår i minst sex månader.

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsspecialist kommer du att ingå i ett team som består av 5 personer.

Du välkomnas till ett härligt team som har ett fint samarbete och som drivs av att gemensamt uppnå målen. Ni sitter i ljusa fina lokaler centralt i Stockholm

Du kommer ha möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan om arbetet tillåter.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Här finns även möjlighet att ta detta uppdrag som underkonsult.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

För detta uppdrag kommer du att ha följande arbetsuppgifter:

Värt att veta

Teamet på fem medarbetare består av en person som jobbar med kundreskontra, en med leverantörsreskontra, en med fakturering och en med koncernredovisning. Den femte är den tillförordnade chefen som ni andra rapporterar till.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av redovisning för inom bank- eller försäkringsbranschen. Du är van vid att jobba efter policy och tydliga regelverk. Som person är du nyfiken och har förmågan att se förbättringspotential.

Avdelningen jobbar med Visma Control som ekonomisystem och Cognos för koncernredovisning och du som söker behöver vara allmänt systemkunnig och nyfiken på att lära dig mer. Du har tidigare deltagit vid bokslut och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av K3-regelverket och kunskaper inom värdepapper, men det är inget krav.

För att lyckas i rollen talar och skriver du flytande svenska.

Alla lediga jobb