TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till konsultuppdrag, Södertälje

Är du konsult och vill få en spännande möjlighet att arbeta som Redovisningsekonom på ett stort energibolag i Södertälje?

Är du van vid att självständigt hantera bokslut och avstämningar och letar efter ditt nästa uppdrag som redovisningsekonom? Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom för ett konsultuppdrag till vår kund i Södertälje. Du kommer vara en viktig medarbetare i vår kunds team och ha möjligheten att arbeta med spännande projekt i en stöttande miljö.

Detta är ett konsultuppdrag med start 2024-08-12 som pågår t.o.m. 2024-11-30.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på detta bolag och avdelning kommer du att vara en central del av teamet och ha möjlighet att påverka och bidra till vår framgång. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, möjlighet att arbeta med stora bolag och chansen att utvecklas både professionellt och personligt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att:

Värt att veta

Du kommer att vara en del av ett dedikerat team med två ekonomer, fyra ekonomiassistenter och en ekonomiansvarig. Vi erbjuder en väldigt stöttande och hjälpsam arbetsmiljö. Alla i teamet är på plats minst tre dagar i veckan och som konsult förväntas du vara på plats största delen av din din arbetstid.

Startdatum är 2024-08-12 och uppdraget beräknas pågå t.o.m. 2024-11-30, med en arbetsvecka på 39 timmar/vecka.

Våra förväntningar

Vi söker en noggrann, driven och kommunikativ redovisningsekonom och konsult som är van vid att självständigt hantera bokslut och avstämningar. Du har mycket god systemvana samt vana från större bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av Unit4 ERP. Du bör vara serviceinriktad, lösningsfokuserad och ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Att vara en bra lagspelare är viktigt då du kommer samarbeta med olika delar av organisationen.

Alla lediga jobb