TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till kund i Älvsjö!

Nu söker vi en självgående och ansvarsfull Redovisningsekonom till vår kund i Älvsjö!

Har du erfarenhet som redovisningsekonom, gillar ordning och reda och vill ha ett jobb med struktur och eget ansvar? Gillar du dessutom att hugga i där det behövs?

Nu söker vår kund i Älvsjö en Redovisningsekonom med start omgående fram till September/Oktober 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra ett välkänt företag inom mätteknik och datainsamling som specialiserat sig på att övervaka och analysera miljöpåverkan från bygg- och anläggningsprojekt. Med många år i branschen har dem etablerat sig som en pålitlig och innovativ partner för både små och stora kunder över hela världen.

Företag är inte bara fokuserat på att tillhandahålla innovativa lösningar, utan strävar också efter att skapa en positiv arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas och utvecklas. Här främjas en kultur av öppenhet, kreativitet och arbetsglädje, och dem investerar i deras anställdas professionella utveckling genom träning och möjligheter till karriärförbättring.

Som konsult hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter som rör hanteringen av ekonomiska och finansiella aspekter för olika klienter. Bland annat kommer du att arbeta med:

 

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till september/oktober 2023. Tjänsten är på heltid och du kommer att sitta i fina lokaler i Älvsjö, väldigt nära kollektivtrafik. 

Våra förväntningar

Du har några års erfarenhet som redovisningsekonom, gärna med arbete på en redovisningsbyrå. Du har goda kunskaper inom månadsbokslut och har förmåga att självständigt hantera hela redovisningsprocessen från bokföring till avstämningar och rapportering.

Du är ansvarsfull, noggrann, självgående och prestigelös och hugger gärna i där det behövs. 

 

Alla lediga jobb