TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till kund i Falköpings kommun

Vill du ha ett nytt spännande uppdrag inom redovisning? Nu söker vi en redovisningsekonom till en kund i Falköpings kommun

Har du tidigare erfarenhet av redovisningsarbete i ett säljande bolag? Har du kunskaper inom momshantering och månadsrapportering? Då kan det vara dig vi söker!
En av våra kunder som finns i Falköpings kommun är i behov av en redovisningsekonom med start omgående. Tveka inte, sök tjänsten redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du:

Värt att veta

Uppdraget är ett vikariat på 1 år med start i februari. Du blir en del av ett team på redovisningsavdelningen och ni har tillsammans huvudansvar för redovisning i det svenska säljbolaget.

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas inom rollen ser vi gärna att du har en utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du ska även ha minst 5 års erfarenhet av redovisningsarbete i säljande bolag, momshantering och månadsrapportering.

Du är en person som är analytisk, noggrann och beslutsam. Du är van att följa tidsplaner och nyfiken att lära dig nytt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper.

 

Alla lediga jobb