TNG
Redovisningsekonom till kund i Kista

Redovisningsekonom till kund i Kista

Vill du fortsätta utvecklas inom redovisning och ekonomi? Nu söker vi en redovisningsekonom med start omgående!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pauline Karlsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pauline Karlsson

Vill du fortsätta utvecklas inom redovisning och ekonomi? Nu söker vi en redovisningsekonom med start omgående!

Till vår kund i Kista söker vi nu en redovisningsekonom/ekonomiassistent för ett viktigt konsultuppdrag. Du kommer få jobba i ett spännande bolag i en alltmer växande bransch. Låter det som något för dig? Sök jobbet redan idag då urval sker löpande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och stäcker sig 6 månader med möjlighet till fastanställning för rätt person.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred roll hos vår kunds ekonomiavdelning där du blir en viktig tillgång i arbetet och ett stöd för kollegor i organisationen. Du kommer att aktivt bidra med att vidareutveckla processer, rutiner och arbetssätt och anpassa det finansiella stödet till verksamhetens behov.


Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvar för löpande arbete kopplat till kund- och leverantörsreskontra
  • Boka och processa leverantörsfakturor
  • Kontroll av attester
  • Betalningar
  • Anläggningsregister
  • Löpande redovisning
  • Kontoavstämningar
  • Upprättande av momsdeklarationer
  • Delaktig i månads- kvartals- och årsbokslut
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du sitter i fina kontorslokaler i Kista med arbetstid mellan 8-17. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig 6 månader och startdatum är omgående.


För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

I det här uppdraget som redovisningsekonom/ekonomiassistent söker vi dig som har en utbildning inom ekonomiområdet och mångårig erfarenhet av att arbeta med kvalificerade ekonomifrågor och redovisningsarbete. Meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av att arbeta i Navision eller liknande ekonomisystem med kund- och leverantörsreskontra.


Eftersom du kommer att ha många kontaktytor tror vi du har lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös, kommunikativ och är en person som skapar och bibehåller relationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-29
Pauline Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pauline Karlsson

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna