TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Nordion Energi AB i Malmö

Tycker du om att utveckla och bygga nytt och har ett starkt driv? Sök då den här spännande rollen hos Nordion Energi!

Nordion Energi är en ny energikoncern med höga ambitioner och en kapitalstark ägare. Vi vill ge kraft åt samhällets energiomställning och göra grön energi möjlig för alla. Nordion Energi växer och söker ytterligare en Redovisningsekonom till sitt finance-team till huvudkontoret i Malmö.
Vill du vara med på utvecklingsresan? Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Swedegas är ett infrastrukturföretag som äger det svenska stamnätet för gas i sydvästra Sverige, och Weum är landets största gasdistributör. Vi börjar nu bygga en energikoncern med ett bredare utbud av hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning - Nordion Energi AB. Vi söker dig med framåtanda som med hög kompetens och ett kreativt arbetssätt kan bistå till att utveckla Finance/Accounting i samma takt och riktning som bolaget.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utöver denna rollen så består Finance-avdelningen av fyra ytterligare kollegor samt CFO som du även rapporterar till. Tjänsten är placerad på Nordion Energis huvudkontor i Malmö.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet och genuint intresse av arbete med redovisningsprocessen i sin helhet. Du är lösningsorienterad, nyfiken och har en hög nivå av energi. Vidare är du drivande, noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Samarbete och att hålla hög servicenivå är viktigt för oss och du genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är kommunikativ och vågar föreslå förbättringar.

Sannolikt har du en högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning riktad mot redovisning i botten. 

Alla lediga jobb