TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Oral Care i Stockholm

Oral Care växer så det knakar. Nu behöver vi stärka upp ekonomiavdelningen i Stockholm med en Redovisningsekonom

Vill du vara en del av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård? Oral Care söker en engagerad redovisningsekonom som vill utvecklas i rollen och förstärka vårt härliga team. Hos oss får du möjlighet att vara med när Oral Care växer och bidra med dina kunskaper inom redovisning.

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på Oral Care får du möjlighet att växa och utvecklas i en prestigelös och hjälpsam arbetsmiljö. Tillsammans med vårt dedikerade ekonomiteam kommer du att ansvara för löpande redovisning, bokslutsarbete, avstämningar, anläggningsregister/avskrivningar och andra varierande ekonomiuppgifter. Här finns gott om siffror och trevliga kollegor som stöttar din personliga och professionella utveckling. Vi följer K3-regelverket.

Vi sitter i ljusa och fina lokaler precis vid Globens tunnelbanestation.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Frukost
Frukost

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Har du någonsin funderat över hur det skulle vara att arbeta på ett företag som förändrar människors liv varje dag? På Oral Care har vi en passion för att förbättra människors hälsa och självförtroende genom att erbjuda högkvalitativa oralvårdsprodukter och tjänster. Denna känsla genomsyrar hela företaget och självklart även oss på ekonomiavdelningen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet som redovisningsekonom eller redovisningskonsult. Som person är du noggrann, strukturerad och prestigelös. Dessutom har du förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer samt att samarbeta smidigt med andra. Du har självständigt arbetat med bokföring och månadsbokslut. Vi ser också att du har jobbat med momsdeklarationer och har kunskap om anläggningsregister. Vidare söker vi dig som har goda kunskap i Excel samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Alla lediga jobb