TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Prokab Ekonomikonsulter

Nu söker Prokab en redovisningsekonom. Välkommen med din ansökan!

Vill du arbeta med redovisning på en väletablerad redovisningsbyrå? Trivs du med att jobba mot mindre och medelstora företag framför allt inom detaljhandeln? Vill du arbeta med allt från enskilda firmor till koncerner? Bra! Ta då chansen och bli en del i vårt härliga team på Prokab

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på Prokab får du arbeta med ett tryggt och erfaret gäng som backar upp och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi har en stark lokal anknytning och du får vara med och arbeta nära våra kunder. Du blir ansvarig för 10- 15 kunder och för att trivas i rollen ska du ha erfarenhet av att arbeta med redovisning. Vi har goda resurser vilket gör att vi kan erbjuda tjänster och produkter för ekonomisk förvaltning, det kan gälla allt från löpande redovisning, lönehantering och årsbokslut till deklarationshjälp.

Friskvård
Friskvård
Massage
Massage
Flextid
Flextid
Konferensresor
Konferensresor

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Placeringen är på kontoret i Västra Frölunda i Göteborg , där vi är 17 st anställda. Arbetstiden är 37,5 tim/ vecka  och vi erbjuder en generös tillämpad flextid. Det finns utrymme för hybrid arbete efter överenskommelse. Vi erbjuder lunchförmån, friskvårdsbidrag och massage. Vartannat år åker vi på konferens tillsammans med de övriga fyra kontoren. 

 

Våra förväntningar

Du bör ha erfarenhet av redovisning och ha en god kontoförståelse. Att du är noggrann och gillar att få rätt siffra på rätt plats ser vi som en självklarhet. Då det förekommer manuella kassarapporter är det bra om du även har erfarenhet av det samt att du har arbetat i Fortnox. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning men det är inget krav. Vilja och engagemang genomsyrar vår verksamhet och det önskar vi att även du kommer att bidra med.

 

Alla lediga jobb