TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till St1 Refinery i Göteborg

Arbetar du idag med redovisning, drivs du av siffror och analyser? St1 söker en Redovisningsekonom till Göteborg!

Här har du chansen att få arbeta helhjärtat med redovisning i ett team där atmosfären är öppen och välkomnande. Som redovisningsekonom hos oss får du en roll där du kan påverka och bidra med din kunskap inom redovisning, bokföring och rapportering.

St1 är organisationen som uppskattar och värderar sina medarbetare och där samarbete mellan avdelningar är en självklarhet. Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en bred roll inom ekonomi med många kontaktytor och ett företag med högt i tak och ett team som värdesätter god stämning där man hjälper varandra. Vi ger dig också:

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här får du arbeta med varierande uppgifter inom redovisning och självständigt driva ditt dagliga arbete. 

Du får också:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ekonomiavdelningen på två personer ingår tillsammans med inköp där vi idag är totalt 4 st på avdelningen. Vi arbetar gemensamt över bolagen St1 Refinery AB som är vårt dotterbolag samt mot Finland och Stockholm.

Tjänsten är på heltid och en direktrekrytering till St1 med placering på raffinaderiet beläget på Hisingen, strax efter Älvsborgsbron. Du har kollektivtrafiken precis utanför dörren och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Som redovisningsekonom söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning på redovisning eller finans. Kanske har du läst en YH-utbildning i kombination med några års yrkeserfarenhet. Det är viktigt att du är prestigelös, inte är rädd för att ta egna initiativ och vana från att på egen hand skapa rapporter och sammanställningar inom bolaget. 

Vi söker också en person med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Rollen som redovisningsekonom ställer höga krav på noggrannhet och struktur och det är således viktigt att du har förmågan att organisera ditt arbete genom prioritering och planering.

Då arbetet innebär kontakt med både nationella och internationella aktörer är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav, i såväl tal som i skrift. Erfarenhet av affärssystem är högt meriterande då företaget står inför ett skifte av system inom en snar framtid.

Alla lediga jobb