TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Stamford

Driven och självgående redovisningsekonom sökes till stabila och växande Stamford AB i Stockholm.

Är du en noggrann och analytisk redovisningsekonom som söker en bred och affärsnära roll i en växande koncern, där du får stora möjligheter att utvecklas och ta större ansvar? Bra! Då är du kanske vår nästa ekonom?

Möjlighet att arbeta hemifrån några dagar per vecka finns.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Det är en konst att lyckas på marknaden i över 30 år. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt IT-företag med en platt organisation, stabil kundbas och stark laganda.

Vi tror på mångfald och strävar därför efter balans i arbetsgruppen när det gäller olika personlighet, bakgrund, ålder och kön. Som medarbetare på Stamford får du chansen att ta stort eget ansvar och att utvecklas i din yrkesroll. Vi kommer att ställa höga krav på dig, men vi förväntar oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det vi kan erbjuda är stimulerande arbetsuppgifter, goda möjligheter till kompetensutveckling och att lära dig olika branscher, samt en fin gemenskap med både arbetskamrater och kunder.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillhöra ett team på tre ekonomer, där vi har en prestigelös kultur och stöttar varandra.

 

Våra förväntningar

Du behärskar redovisning, uppföljning samt lönehantering och är van att arbeta under eget ansvar samt är duktig på att prioritera ditt arbete och är lösningsfokuserad.
Du har god data- och affärssystemvana samt goda kunskaper i Excel. Vidare har du arbetat i bokföringsprogram samt med tidrapporteringssystem och du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och system.
Vi ser gärna att du har stor kvalitetsmedvetenhet och vana av att leverera i tid eftersom vi styrs av vår koncerns schemalagda rapporteringstider.
Du kommer att vara i kontakt med både våra medarbetare internt och våra externa kunder vilket erfordrar hög servicenivå och en prestigelös och positiv framtoning.

Då vårt koncernspråk är engelska krävs det att du kan kommunicera på både svenska och engelska, i skrift och tal.

Alla lediga jobb