TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Stockholm

Redovisningsekonom som brinner för att arbeta med siffror och säkerställa noggrannhet till vår kund i Stockholm!

Är du en noggrann, analytisk och självgående redovisningsekonom med några års erfarenhet av övergripande redovisningsarbete? Till vår kunds fina kontor på Liljeholmskajen i Stockholm söker vi nu en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag med start omgående.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som pågår i ca fyra månader och du rapporterar till redovisningschefen och ingå i ett team. Du kommer vara anställd av TNG men arbeta i vår kunds lokaler som ligger i Liljeholmen.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års tidigare erfarenhet av övergripande redovisning samt är noggrann och självgående i ditt arbete. Du har god data- och affärssystemvana samt goda kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du har stor kvalitetsmedvetenhet och vana av att leverera i tid samt har en hög servicenivå och en prestigelös och positiv framtoning.

Alla lediga jobb