TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Swedbank i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär och bli en del av Swedbanks team som Specialist inom Avstämning och Redovisning i Stockholm!

Är du en erfaren redovisningsekonom med specialisering inom värdepapper? Trivs du med att utvecklas och göra en verklig skillnad genom din analytiska förmåga, ansvarskänsla och förmåga att arbeta både självständigt och i team? Vill du vara en del av ett framstående team inom Swedbank, en av Sveriges ledande finansiella institutioner?

Då har vi ett spännande uppdrag för dig som Specialist inom Avstämning och Redovisning med start omgående och som sträcker sig 6 månader framåt med chans till förlängning.


Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Specialist inom Avstämning och Redovisning kommer du tillhöra ett innovativt team om 8 personer, du välkomnas till fina lokaler i Sundbyberg, Stockholm.

Du kommer vara anställd vid oss på TNG under uppdragstiden. Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter att inkludera:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med önskad start omgående som pågår i sex månader, med möjlighet till förlängning. Arbetet sker mestadels på huvudkontoret i Sundbyberg, Stockholm och arbetstider är vanliga kontorstider med möjlighet till hybrid några dagar i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av avstämningar och bokslut, med särskild kunskap inom värdepapper.

Din analytiska förmåga och ansvarskänsla kommer att vara avgörande för att säkerställa noggrannhet och rättvisa i redovisningsprocesserna. Vi värdesätter också din förmåga att jobba både självständigt och i team, samt din vana från projekt som kan bidra till effektiva leveranser.

Det är också viktigt att du kan leva efter Swedbanks företagsvärderingar - Öppen, Enkel och Omtänksam - för att skapa en positiv arbetsmiljö.

Om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med Visma kommer det vara en fördel, då det kan underlätta integrationsprocessen i våra befintliga system och processer.

Alla lediga jobb