TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till vår kund i Stockholm

Vi söker dig som vill ta dig an uppdraget som redovisningskonsult till en av våra kunder i centrala Stockholm med start omgående.

Vår kund är ett välkänt företag där du får arbeta i en fantastiskt vacker miljö. Som redovisningsekonom arbetar du med kund- och leverantörsreskontra. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som kommer att pågå februari ut 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter kommer består bland annat av:

Värt att veta

Du arbetar kontorstider med möjlighet till flextid. Uppdraget pågår omgående fram till och med februari 2023. 

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är trygg i rollen som redovisningsekonom och som har erfarenhet av liknande arebtsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av Raindance. För att lyckas i rollen är du noggrann, självgående och ansvarsfull.

Alla lediga jobb