TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till vårt konsultnätverk

Är du erfaren redovisningsekonom och vill arbeta som konsult? Bli då en del av vårt växande konsultnätverk på TNG i Mälardalen!

Har du gedigen erfarenhet som redovisningsekonom och vill arbeta i en operativ roll med stort ansvar? Drivs du av möjligheten att karriärmässigt växa genom att arbeta på olika typer av företag där du självständigt verkar som ekonomisk rådgivare? Bra!

Som konsult hos oss erbjuder vi varierande och spännande interimsuppdrag inom ekonomi och redovisning. Du får en central position där du har ansvaret för att hålla koll på ekonomin och se till att allt flyter på smidigt! Nyfiken på vad det innebär att arbeta som konsult hos oss?

Välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att sköta den löpande redovisningen med tillhörande rapportering. Det kan exempelvis innebära:

Värt att veta

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan du arbeta med redovisning inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, redovisningsbolag, ekonomibyråer och små start-ups. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom ekonomiredovisning och bokslut. Du är kommunikativ, duktig på att prioritera ditt arbete, lösningsfokuserad och trivs att arbeta under eget ansvar. För att lyckas i konsultrollen krävs att du har en vilja leverera från dag ett då du på många arbetsplatser kan komma att göra punktinsatser samt arbeta som ensam redovisningsekonom. 

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande kvalificerad yrkesutbildning. Du är systemkunnig och har goda kunskaper i Excel. 

 

 

Alla lediga jobb