TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Västerås

Till större kund i Västerås söker vi en redovisningsekonom inom koncernekonomi och affärsservice

Vill du komma till ett drivet team som har ett intresse för att utföra och leverera ett arbete med hög kvalitet? Bra! Som redovisningsekonom kommer du få ett stort ansvar för att säkra god kvalitet i redovisningen. Som ekonom hanterar du bokslut och finansiell rapportering. Utöver detta initierar och driver du utredningar i mindre projekt för att se till att bolaget följer interna och externa redovisningsprinciper och lagkrav. Som redovisningsekonom får du jobba självständigt men även vara en viktig del i ett team.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos vår kund i Solna. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer dina primära arbetsuppgifter bland annat bestå av att:

Värt att veta

Uppdraget är ett konsultuppdrag på 100% med start i februari.

Kontoret ligger i Västerås och du har möjlighet att jobba hemifrån då uppdraget innebär en hybridlösning.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande och är i grunden en redovisningsekonom med flera års erfarenhet av redovisningsarbete, bokslutsarbete och arbete med finansiell rapportering. Du är en person som har god struktur och kontroll. Du har förmågan att se samband i processer från ett översiktligt perspektiv och koppla detta till redovisningsprocessen. Då en väsentlig del av arbetet består av kontakt med olika delar av organisationen kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska. 

Erfarenhet av systemet är inget krav men det är en fördel om du är van vid att arbeta med olika system, t.ex. Excel. Erfarenhet av dagligvaru- och fastighetsbranschen är meriterande, och erfarenhet av fastigheter är starkt meriterande. Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan!

Alla lediga jobb