TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonomer till Göteborg

Vill du jobba med redovisning och har ett öga för siffror? I Göteborg söker vi dig som vill jobba som redovisningsekonom.

Är du redovisningsekonom som söker nya utmaningar? Hos våra kunder i Göteborg som verkar i en mängd olika och intressanta branscher ser vi nu en ökad efterfrågan efter noggranna redovisningsekonomer. Vill du ha en viktig roll inom organisationen där du får bidra med struktur och ordning? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett utmanande och självständigt arbete på en ny arbetsplats och en möjlighet att få göra skillnad i redovisningsarbete under kritiska perioder. Hos våra kunder blir du en uppskattad resurs och får ägna dig åt kvalificerat arbete som inom ekonomi och redovisning.

Våra kunder finns inom en mängd olika branscher, där du snabbt får ta del av lokala skillnader och samtidigt bistå med kompetens utifrån. Du får en möjlighet att förvärva nya erfarenheter och kunskaper.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Varje kunds behov ser annorlunda ut. Arbetsuppgifterna innefattar vanligtvis:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi arbetar både med direkt rekrytering till kund och med konsulter. De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund.

Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Uppdragens längd kan variera, från någon månad till längre perioder, där även vissa uppdrag kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare. 

VEM ÄR DU?

Som redovisningsekonom söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning på redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av redovisningsarbete vilket vi tror innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter samt har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och rutiner.

Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel, samt hanterar övriga Office-paketet med van hand. Det är viktigt att du har förmåga att se helheten i redovisningen. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv, samt har lätt för att samarbeta.

Alla lediga jobb