TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsspecialist till kapitalförvaltare

Vi söker nu en Redovisningsspecialist för ett spännande uppdrag till en av Nordens ledande kapitalförvaltare i centrala Stockholm

Är du en självgående och strukturerad senior redovisningsekonom som drivs av att ta stort eget ansvar? Perfekt! Vi söker nu dig som är operativ men som även kan agera som specialist för att kvalitetssäkra och effektivisera arbetssätt och rutiner för att säkerställa en redovisning i världsklass. Din expertis och nyfikenhet inom området efterfrågas och du kommer att ha stora möjligheter att medverka till att ta avdelningen till nästa nivå.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som löper sex månader.

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsspecialist kommer du att ingå i ett team som består av 5 personer. 

Du välkomnas till ett härligt team som har ett fint samarbete och som drivs av att gemensamt uppnå målen. Ni sitter i ljusa fina lokaler centralt i Stockholm

Du kommer ha möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan om arbetet tillåter.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

 Här finns även möjlighet att ta detta uppdrag som underkonsult.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

För detta uppdrag kommer du att ha följande arbetsuppgifter:

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som ovan efterfrågas din expertis för att granska rutiner och kontrollpunkter för att hjälpa oss att utvecklas och effektiviseras. 

Värt att veta

Teamet på fem medarbetare består av en person som jobbar med kundreskontra, en med leverantörsreskontra, en med fakturering och en med koncernredovisning. Den femte är den tillförordnade chefen som ni andra rapporterar till.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har mångårig erfarenhet av redovisning för större bolag eller revisionsbyrå. Du är van vid att jobba efter policy och tydliga regelverk. Som person är du nyfiken och har förmågan att se förbättringspotential.

Avdelningen jobbar med Visma Control som ekonomisystem och Cognos för koncernredovisning där du som söker behöver vara erfaren. Du har även vana att upprätta bokslut enligt K3- regelverket samt rapportera i enlighet med IFRS. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom värdepapper.

För att lyckas i rollen talar och skriver du flytande svenska.

 

Alla lediga jobb