TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Regional Försäljningschef Fastighet till Ahlsell

Vi söker en driven och resultatfokuserad Försäljningschef till Ahlsells fastighetssegment i Region Syd

Vi söker nu en ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butik och våra kunder. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Vi söker en driven och resultatfokuserad Försäljningschef till vårt fastighetssegment i Region Syd som kommer vara en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rollen som Regional Försäljningschef innebär ett totalansvar i att driva och utveckla våra fastighetsaffärer i regionen. Region Syd omfattar hela Skåne samt Halmstad och Falkenberg. Fastighetssegmentet har tidigare tillhört ett utav våra andra segment men från årsskiftet kommer fastighet att bli en egen organisation. Idag arbetar 5 säljare i regionen med våra fastighetsaffärer, vilket innebär att dessa personer kommer att ingå i ditt team.
I den här rollen kommer du arbeta nära dina säljare och regionens övriga regionala försäljningschefer och butiksorganisation

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp.
Tjänsten omfattar en del resor och vi ser gärna att du är placerad på någon av våra kontor i regionen.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en person som drivs av att coacha och leda människor och har ett brinnande intresse för affärer och att skapa resultat. Med ett starkt engagemang och ett inspirerande ledarskap, skapar du förutsättningar för en tydlig riktning och ett motiverat team. Vidare har du ett agilt förhållningssätt och drivs att utveckla och förbättra processer och arbetssätt. Vi tror att du är en kommunikativ och lyhörd person som genom din nyfikenhet arbetar inkluderande och visar öppenhet. Vi är övertygade om att de bästa resultaten uppnås genom ett inkluderande och nyfiket förhållningssätt. Därför är det viktigt för oss att du också tycker det.

Alla lediga jobb