TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Regionchef Närke / Värmland Q-Park AB

Q-Park söker en affärsdriven områdesansvarig chef med goda ledaregenskaper till Örebro eller Karlstad.

Vill du ha ett mångfacetterat arbete i en verksamhet där det finns en stolthet i att leverera samhällsnytta och service? Bra! Sök då denna nya tjänst som områdesansvarig för Närke och Värmland.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Affärsområdet består av en organisation med mycket motiverade och engagerade medarbetare där beslutsvägarna är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ.

6 v semester
6 v semester
Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med medarbetare och kollegor aktivt utveckla affären mot såväl befintliga som nya kunder med fokus på lönsamhet, kvalitet samt kund- och medarbetarnöjdhet. Personalansvar för gruppledare och parkeringsvakter, totalt 14 medarbetare.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsteresor förekommer kontinuerlig i tjänsten, både mellan Karlstad och Örebro i veckorna, till Uppsala för möten inom affärsområdet samt till HQ i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Du har en lämplig högskoleutbildning och/eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av personalintensiv verksamhet med affärsansvar.

Du har flera års erfarenhet av direkt personalansvar och från arbete med löpande personalrelaterade frågor. Tidigare erfarenhet av schemaläggning/bemanning samt fackliga relationer är meriterande men inte ett krav.
Erfarenhet av att driva och säkerställa en motiverande arbetsmiljö och att ha utvecklat en organisation med gott samarbete både internt och externt.

I rollen har du ett kundansvar med kommersiellt fokus, därför söker vi dig med en stark egen drivkraft och ett entreprenöriellt tänk. Som person är du rak, ärlig och arbetar fokuserat med att hitta nya kreativa lösningar.
Du har goda ledaregenskaper och en naturlig förmåga att involvera och engagera medarbetare mot uppsatta mål.
Du har många kontakter, både internt och externt och därför är du bra på att kommunicera och förmedla information både skriftligt och muntligt på flytande svenska samt god engelska.

Alla lediga jobb