TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Regionchef till SecureLink

Var med och bygg upp vår nya region i norra Sverige och följ med på vår resa att bli Europas ledande företag inom cyber security!

Vi söker dig som vill anta rollen som Regionchef och ytterligare utveckla en helt ny region för oss i norra Sverige. Förutom regionerna Syd (Malmö), Väst (Göteborg) och Öst (Stockholm), ska vi nu etablera region Norr med utgångspunkt i Gävle. Det här en fantastiskt möjlighet att vara med och bygga upp en ny regional verksamhet med en resursstark organisation med ett välkänt varumärke i ryggen! Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen att bli vår nya kollega på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bygga upp och utveckla en ny region för oss. Som Regionchef blir du övergripande ansvarig för hela affären och har ett tydligt mandat att driva affären för att tillvarata försäljningsmöjligheterna på bästa sätt. Du får själv rekrytera ditt eget team som tillsammans med dig kommer att driva utvecklingen och expansionen av vår nya region. Med din branschkunskap och lokala marknadskännedom kommer du få möjlighet att styra verksamheten och affären för att nå bästa resultat. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp på nationell nivå och tillsammans med de andra Regioncheferna och Sverigechefen få de bästa förutsättningarna att strategiskt utveckla regionen. 

Vi på SecureLink är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Vi är just nu i ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe". Vill du följa med oss på resan? 

6 v semester
6 v semester
Tjänstebil
Tjänstebil
Ny teknik
Ny teknik
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Regionchef kommer du att bli ansvarig för att bygga upp och utveckla den regionala verksamheten i norr, vilket inkluderar personalansvar, budgetansvar och resultatansvar. Du kommer att bli vår frontfigur för vår verksamhet i norr och en ledare för vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur. 

Du kommer bland annat att arbeta med följande: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Regionchef kommer du att rapportera till vår Sverigechef. Du kommer att ha mycket kontakt med de övriga Regioncheferna och även aktörer som är ansvariga för kunder eller leveransen till kunderna som tillhör din region. I rollen ingår en del resande och uppskattas uppgå till ca 2 dagar/vecka på sikt. Rollen kräver körkort. 

Då kontoret inte ännu är etablerat är placeringsorten relativt flexibel, men utgångspunkten kommer att vara Gävle med omnejd. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas och lyckas i rollen som Regionchef har med dig följande i form av erfarenhet och kunskap: 

Erfarenhet: 

Kunskap: 

Som person är du affärsdriven och resultatinriktad, du drivs av att arbeta mot krävande mål och vill vara framgångsrik. Du trivs i en roll med många kontaktytor och är duktig på att skapa och underhålla relationer. Som ledare är du är omtänksam och team-orienterad, du njuter av att arbeta med andra och är stödjande och trevlig att vara med. Då du kommer att arbeta med att utveckla strategier och omsätta vision till handling är du duktig på att se saker och ting ur ett brett perspektiv och att överväga långsiktiga konsekvenser av handlingar och aktiviteter. 

Alla lediga jobb