TNG
Regionchef till SecureLink

Regionchef till SecureLink

Var med och bygg upp vår nya region i norra Sverige och följ med på vår resa att bli Europas ledande företag inom cyber security!

Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-02
6 v semester 6 v semester
Tjänstebil Tjänstebil
Ny Teknik Ny Teknik
Löne&shyutveckling Löne­utveckling
Johanna Gustafsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Var med och bygg upp vår nya region i norra Sverige och följ med på vår resa att bli Europas ledande företag inom cyber security!

Vi söker dig som vill anta rollen som Regionchef och ytterligare utveckla en helt ny region för oss i norra Sverige. Förutom regionerna Syd (Malmö), Väst (Göteborg) och Öst (Stockholm), ska vi nu etablera region Norr med utgångspunkt i Gävle. Det här en fantastiskt möjlighet att vara med och bygga upp en ny regional verksamhet med en resursstark organisation med ett välkänt varumärke i ryggen! Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen att bli vår nya kollega på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bygga upp och utveckla en ny region för oss. Som Regionchef blir du övergripande ansvarig för hela affären och har ett tydligt mandat att driva affären för att tillvarata försäljningsmöjligheterna på bästa sätt. Du får själv rekrytera ditt eget team som tillsammans med dig kommer att driva utvecklingen och expansionen av vår nya region. Med din branschkunskap och lokala marknadskännedom kommer du få möjlighet att styra verksamheten och affären för att nå bästa resultat. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp på nationell nivå och tillsammans med de andra Regioncheferna och Sverigechefen få de bästa förutsättningarna att strategiskt utveckla regionen. 

Vi på SecureLink är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Vi är just nu i ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe". Vill du följa med oss på resan? 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Regionchef kommer du att bli ansvarig för att bygga upp och utveckla den regionala verksamheten i norr, vilket inkluderar personalansvar, budgetansvar och resultatansvar. Du kommer att bli vår frontfigur för vår verksamhet i norr och en ledare för vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur. 

Du kommer bland annat att arbeta med följande: 

 • Analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
 • Ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner och actionplans
 • Ta fram kundplaner, bearbeta nya och befintliga kunder samt utveckla kundbas
 • Planlägga och ansvara för rekrytering och kompetensförsörjning 
 • Budgetarbete och resultatansvar
 • Rapportera resultat, KPI-uppföljning och forecast
 • Ansvara för beställning av utvecklingsprojekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Regionchef kommer du att rapportera till vår Sverigechef. Du kommer att ha mycket kontakt med de övriga Regioncheferna och även aktörer som är ansvariga för kunder eller leveransen till kunderna som tillhör din region. I rollen ingår en del resande och uppskattas uppgå till ca 2 dagar/vecka på sikt. Rollen kräver körkort. 

Då kontoret inte ännu är etablerat är placeringsorten relativt flexibel, men utgångspunkten kommer att vara Gävle med omnejd. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas och lyckas i rollen som Regionchef har med dig följande i form av erfarenhet och kunskap: 

Erfarenhet: 

 • Erfarenhet från teknisk eller kommersiell roll inom IT-säkerhet
 • Erfarenhet affärsförhandlingar och anbudsförfarande
 • Erfarenhet av att hantera både operativa och strategiska frågor
 • Ledarskapserfarenhet 

Kunskap: 

 • Förmåga att skapa engagerade team och coacha/leda förändring
 • God affärsförståelse och förmåga att analysera resultat och nyckeltal
 • God teknisk förståelse kring IT och IT säkerhet
 • Kan kommunicera på svenska och engelska flytande

Som person är du affärsdriven och resultatinriktad, du drivs av att arbeta mot krävande mål och vill vara framgångsrik. Du trivs i en roll med många kontaktytor och är duktig på att skapa och underhålla relationer. Som ledare är du är omtänksam och team-orienterad, du njuter av att arbeta med andra och är stödjande och trevlig att vara med. Då du kommer att arbeta med att utveckla strategier och omsätta vision till handling är du duktig på att se saker och ting ur ett brett perspektiv och att överväga långsiktiga konsekvenser av handlingar och aktiviteter. 

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-02
Johanna Gustafsson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Gävle