TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Regionchef till Thermia Stockholm / Mälardalen

Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Ta då chansen att jobba som Regionchef på expansiva Thermia.

Är du en driven affärsutvecklare med en god teknisk förståelse? Vill du arbeta självständig i roll med stor möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat? Bra! Då kan rollen som Regionchef på Thermia vara rätt tjänst för dig!

Hos Thermia får du arbeta i ett spännande företag med affärsutveckling av högkvalitativa produkter mot återförsäljare.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Regionchef får du ett kvalificerat arbete där du får möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Regionchef för Stockholm/Mälardalen arbetar du aktivt med affärsutveckling av Thermias högkvalitativa produkter mot återförsäljarledet. Du ansvarar för samordning av produktutbildningar, marknadsföring till återförsäljare av Thermias värmepumpsystem och du verkar samtidigt som stöd och support till dina återförsäljare och slutkunder. I regionen ingår ett 40-tal dedikerade och professionella återförsäljare. 

Värt att veta

På Thermia finns idag 7 regionchefer och du rapporterar till Säljchef.

Du utgår från hemmakontor.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en driven och affärsmässig affärsutvecklare / säljare med en god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har en bakgrund som säljare eller är en tekniker med god kommersiell förståelse. Du driver och utvecklar affärer framgångsriks och har erfarenhet från att arbeta självständigt och metodiskt. 

Vidare tycker du om att hålla i utbildningar och presentationer. Din sociala kompetens, flexibilitet och lyhördhet betyder mycket, lika så din raka och tydliga kommunikation.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med värmepumpsystem eller VVS samt har arbetat mot återförsäljare. 

Alla lediga jobb