TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Regionchef till TNG i Stockholm

Tycker du att fördomsfri rekrytering och en hållbar arbetsmarknad är en självklarhet? Sök då jobb som chef på TNG i Stockholm.

Vill du arbeta med kunder och jobbsökare som tror på fördomsfri rekrytering lika mycket som vi? Som ser en hållbar arbetsmarknad som en självklarhet? Sök då jobbet som ansvarig chef för TNG i Stockholm idag!
På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning. På riktigt.

Vår uppskattade regionchef i Stockholm går nu efter många framgångsrika år på TNG vidare med andra uppgifter inom vår koncern, Key People Group. Därför söker vi dig som vill ta vid och fortsätta utveckla Region Stockholm. Är du en affärsdriven ledare och chef som sätter fakta framför magkänsla och fördomar? Brinner du för att affärer och medarbetare utvecklas? Då vill vi gärna se din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Region Stockholm är TNG:s största enhet med totalt ca 30 personer på kontoret, varav tre direktrapporterande chefer och ca 150 konsulter som arbetar hos våra kunder. Du leder regionens försäljningsarbete med stöd av en gemensam marknadsavdelning samtidigt som du prioriterar och fördelar arbetet i regionens kundleverans. Du är en engagerad ledare som stöttar dina chefer som i sin tur ansvarar för seniora rekryterare, konsultchefer och kundansvariga. Du är en del i TNG:s ledning och rapporterar till VD.

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri rekrytering. I vår företagskultur utgör innovation vardag och dina insatser är oerhört viktiga.


Du kommer bland annat att mötas av:

Du är en ledande nyckelperson i vår koncern Key People group, som förutom TNG, består av bolagen Ada Digital, Signpost, Invici, ToFindOut, Trobar, Mesh och Tengai.

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som chef ansvarar du för:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som chef kan du förvänta dig en rivstart där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Parallellt blir du introducerad i det som är TNG-specifikt, som vår unika fördomsfria rekryteringsmetodik, vår säljmetodik och vår transparenta kandidatprocess. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Du kommer styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat. På TNG jobbar vi tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i fräscha moderna lokaler strax intill Westfield, Mall of Scandinavia i Solna.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som ansvarig chef i Stockholm krävs att du är en erfaren och dokumenterat skicklig ledare som brinner för att motivera dina medarbetare att nå nya framgångar. Du är även van att leda chefer.

Du gillar att se till att saker händer och är mån om att även bidra operativt med dina kunskaper i regionens arbete med försäljning och leverans.

Viktigt är också att du vill fortsätta utveckla både dig själv och vår verksamhet, då ständig utveckling och innovation är vardagsmat hos oss på TNG, du behöver därför vara en duktig förändringsledare.


Mycket goda meriter från tjänsteförsäljning är ett krav och bra kontaktnät i Stockholmsregionen är ett stort plus. Erfarenhet av bemanning /konsult eller rekryteringsbranschen är starkt meriterande, du måste trivas där tempot är högt och du är van att byta fokus när situationen kräver det. Du har erfarenhet av personalintensiva branscher och trivs bra med detta.

Alla lediga jobb