TNG
Rekryterare för uppdrag hos kund i Stockholm

Rekryterare för uppdrag hos kund i Stockholm

Har du erfarenhet av rekrytering och söker nya utmaningar?

Uppdragsgivare TNG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Nydahl
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Har du erfarenhet av rekrytering och söker nya utmaningar?

Vår kund inom detaljhandeln behöver stärka sitt Talent Acquisition team med ytterligare en kompetent kollega och söker dig som gillar att hitta och rekrytera nya medarbetare. Som Rekryterare kommer du att arbeta på ett välkänt och spännande företag i Stockholm med stark tillväxt. Du kommer att bli anställd av oss på TNG, så varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på TNG men arbetar som uthyrd konsult hos kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att få arbeta nära rekryterande chefer och ditt huvudfokus kommer att vara att proaktivt leta, attrahera och rekrytera talanger inom företagets olika kompetensområden. Du kommer ha kundens employer brand i fokus genom aktiva insatser och genom kvalitet i hela rekryteringsprocessen.

  • Kravprofil och annonsering
  • Genomföra urval och telefonintervju
  • Djupintervjuer med aktuella kandidater
  • Referenstagning
  • Search
  • Hantera kringliggande administration gällande rekryteringarna

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Konsultuppdraget har planerad start så snart som möjligt och pågår i ca 6 månader med eventuell förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt på kontoret i Barkabystaden.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med några års erfarenhet av självständigt rekryteringsarbete där du har ansvarat för hela rekryteringsprocesser; alternativt har gedigen erfarenhet som researcher/kandidatansvarig.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom personal/HR eller motsvarande.

Som person är du resultatdriven och noggrann. Vidare är du serviceminded då du i rollen som rekryterare utgör en stöttande funktion. Du är social och kommunikativ och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter både internt och externt. Du kommer vara en del av ett härligt team där du förväntas driva ditt eget arbete och bör därmed vara självgående och strukturerad. Företaget befinner sig på en tillväxtresa vilket kan innebära snabba omprioriteringar i ditt arbete. Det är därför viktigt att du är flexibel och kan prioritera och fatta egna beslut.

Du är flytande i såväl svenska som engelska, i både tal och text.

TNG

TNG

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder! Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-19
Anna Nydahl
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen, Solna