TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare för uppdrag hos kund i Stockholm

Har du erfarenhet av rekrytering och söker nya utmaningar?

Vår kund inom detaljhandeln behöver stärka sitt Talent Acquisition team med ytterligare en kompetent kollega och söker dig som gillar att hitta och rekrytera nya medarbetare. Som Rekryterare kommer du att arbeta på ett välkänt och spännande företag i Stockholm med stark tillväxt. Du kommer att bli anställd av oss på TNG, så varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på TNG men arbetar som uthyrd konsult hos kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att få arbeta nära rekryterande chefer och ditt huvudfokus kommer att vara att proaktivt leta, attrahera och rekrytera talanger inom företagets olika kompetensområden. Du kommer ha kundens employer brand i fokus genom aktiva insatser och genom kvalitet i hela rekryteringsprocessen.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Konsultuppdraget har planerad start så snart som möjligt och pågår i ca 6 månader med eventuell förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt på kontoret i Barkabystaden.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med några års erfarenhet av självständigt rekryteringsarbete där du har ansvarat för hela rekryteringsprocesser; alternativt har gedigen erfarenhet som researcher/kandidatansvarig.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom personal/HR eller motsvarande.

Som person är du resultatdriven och noggrann. Vidare är du serviceminded då du i rollen som rekryterare utgör en stöttande funktion. Du är social och kommunikativ och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter både internt och externt. Du kommer vara en del av ett härligt team där du förväntas driva ditt eget arbete och bör därmed vara självgående och strukturerad. Företaget befinner sig på en tillväxtresa vilket kan innebära snabba omprioriteringar i ditt arbete. Det är därför viktigt att du är flexibel och kan prioritera och fatta egna beslut.

Du är flytande i såväl svenska som engelska, i både tal och text.

Alla lediga jobb