TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare inom Life Science

Har du erfarenhet av rekrytering och är intresserad av att jobba inom Life Science? Bli en del av vårt konsultnätverk i Göteborg!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser med ett intresse för Life Science. Vi letar efter dig som tidigare har jobbat med självständigt rekryteringsarbete där du ansvarat för hela processen och är intresserad av att ta dig an konsultuppdrag hos våra kunder i Göteborg. Vem vet, kanske hamnar du på en arbetsplats som du inte hade sökt till i vanliga fall? Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som rekryterare inom Life Science kommer du att:

Värt att veta

Det här en intresseanmälan för kommande uppdrag i Göteborg. Vi letar efter kandidater som är tillgängliga och redo att ta sig an konsultuppdrag hos någon av våra kunder. För våra konsultuppdrag finns det ofta goda chanser till förlängning efter uppdragets slut. Alternativt finns chansen att du blir rekryterad av den kund du är ute på uppdrag hos.
Fördelarna med att vara konsult är många! Inte bara får du vara ute hos intressanta företag och prova på många olika arbetsuppgifter. Du får också bredda ditt nätverk och skapa många nya kontakter som du kan dra nytta av under hela din framtida karriär.

Våra förväntningar

För att trivas som konsult och rekryterare inom Life Science ser vi gärna att du har en relevant utbildning eller några års erfarenhet inom rekryteringsområdet. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och tar ansvar för att uppnå resultat. Vi ser gärna också att du har någon form av erfarenhet av rekrytering inom forskning, klinisk och utvecklingsverksamhet. Du talar och skriver både svenska och engelska, då driva rekryteringsprocesser i olika länder kan komma att bli aktuellt.

Alla lediga jobb