TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till internationellt bolag i Göteborg

Är du vår nästa Talent Acquisition Partner och vill utvecklas i ett stort bolag inom Life Sciene-området? Sök nu!

Nu söker vi en rekryterare/Talent Acquisition Partner till ett spännande uppdrag med start omgående! Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och motiveras av att jobba med områden som Employer Branding, introduktion- och rekryteringsprocessen, kandidatattraktion med mera är detta ett uppdrag för dig.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är verksam inom området Life Science och du kommer arbeta med att attrahera kandidater inom deras Early Talent Program samt coachning av deras rekryteringschefer i alla delar av deras rekryteringsprocess. Det finns stora möjligheter att utvecklas och få bidra med din erfarenhet!

Uppdraget startar omgående och förväntas pågå minst till årsskiftet med chans till förlängning. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med hela rekryteringsprocessen, förbättring och implementering av onboarding-program och hitta nya sätt att via sociala medier utveckla arbetet kring att attrahera nya kandidater.

Du kommer att vara verksam inom följande interna program:

Värt att veta

Kontoret är beläget i Mölndal och du kommer att arbeta tillsammans med olika interna avdelningar för att utveckla kandidatupplevelsen samt använda data för att effektivisera och förbättra processer med hjälp av systemet Workday. 

Våra förväntningar

Vi tror att du är en person som har tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering och har en eftergymnasial utbildning inom ett vetenskaps- eller personalrelaterat område. Det anses även som en meriterande erfarenhet om du kommer ifrån ett internationellt företag eller arbetat inom området Life Science men det är inget krav.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska, och har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program.

Alla lediga jobb