TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till Jacobs i Stenungsund

Vill du jobba med rekrytering inom teknikbranschen? Nu söker vi dig som till tjänsten som rekryterare till Jacobs i Stenungsund!

Söker du nästa utmaning inom rekrytering och vill verka samt bidra inom ett expansivt teknikföretag? Jacobs i Stenungsund söker nu dig som vill vara med på deras fortsatta resa. I rollen som rekryterare har du en viktig roll i att se till att rätt kompetens finns för organisationens framtidens utmaningar. Urval sker löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet till att införskaffa nya kunskaper inom teknikbranschen och samtidigt bidra till Jacobs fortsatta framgång genom träffsäkra rekryteringar. Du får en roll med stort ansvar och blir en viktig tillgång inom organisationen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar på Jacobs kontor i Stenungsund och du arbetar bekväma kontorstider. Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex till tolv månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med rekrytering och då framförallt inom teknikbranschen. Du är van att driva din egna rekryteringsprocesser från start till mål och kan hålla flera processer igång samtidigt. Vidare har du förmågan att på ett övertygande men ödmjukt sätt fånga kandidaternas intresse för de roller du ska tillsätta.

Som person är du ser vi att du är tålmodig, strukturerad och driven. Du har du en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig tydligt, såväl skriftligt som muntligt på engelska och svenska då du både skriver annonser, kontaktar kandidater och genomför intervjuer.

Alla lediga jobb