TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till läkemedelsföretaget AstraZeneca

AstraZeneca letar efter en Rekryterare som motiveras av möjligheten att driva förändring tillsammans med ett fantastiskt team!

Är du en erfaren rekryterare med passion för att attrahera och hitta enastående talanger? Kan du tänka dig att använda din expertis för att påverka utvecklingen av livsförändrande läkemedel? Då är detta en möjlighet du inte vill missa!

På AstraZeneca är man inte rädd för att göra saker annorlunda. Företaget bygger en ny typ av organisation för att nollställa förväntningarna på vad ett bioläkemedelsföretag kan vara. Det innebär att öppna upp nya sätt att arbeta, bana väg för banbrytande metoder och sammanföra oväntade team. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

HR avdelningen på AstraZeneca är en snabb, kreativ och målmedveten miljö där ambitiöst nytänkande uppmuntras. Inom HR har de byggt upp en global rekryteringsfunktion i världsklass – ett team med mångsidig erfarenhet, kompetens och personligheter. Här samarbetas det med rekryterande chefer och tvärfunktionella specialister under hela rekryteringsprocessen. De tror verkligen att alla bidrar med en unik kompetens. Så din nyfikenhet och passion för personlig utveckling i kombination med stöd från kollegor, mentorer och ledare kommer att säkerställa att du maximerar ditt bidragande, dina färdigheter och förmågor.

Rollen är ett konsultuppdrag på 12 månader baserat i Södertälje.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Rekryterare på AstraZeneca kommer du hantera flera rekryteringsprocesser med lokala och globala topptalanger. För att göra detta på bästa sätt samarbetar du med rekryterande chefer, HRBP, företagsledare och kollegor.

En typisk dag som Rekryterare på AstraZeneca inkluderar bland annat:

Förutom den dagliga rekryteringen kan du också arbeta med tredjepartsleverantörer, stödja projekt både lokalt och globalt och stötta rekryterande chefer. Du kommer att ingå i ett team där man uppskattar och stöttar varandra i en flexibel arbetsmiljö.

Värt att veta

Som Rekryterare arbetar du på uppdrag hos AstraZeneca som sitter i trevliga lokaler i Södertälje. Uppdraget är på heltid med önskad start så snart som möjligt och är tänkt att pågå i 12 månader med möjlighet till förlängning. Dina arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Våra förväntningar

För uppdraget som Rekryterare söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom rekrytering. Du tycker om att arbeta i en snabb, smidig och föränderlig miljö. Du talar flytande svenska och engelska och du har inga problem att upprätthålla professionella relationer. Med rätt "can do"-attityd och utmärkt samarbetsförmåga kommer du att trivas på denna position!

Alla lediga jobb