TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till Solna Stad

Nu söker vi en självgående rekryterare till Solna Stad!

Vill du hjälpa jobbsökande att hitta nya drömjobbet? Gillar du att arbeta i en varierande roll där du kommer få chansen att arbeta med hela rekryteringsprocessen? Perfekt, då kan rollen som Rekryterare till Solna Stad vara din nästa utmaning!

Ditt anställningserbjudande

I den här rollen kommer du få möjlighet att snabbt ta dig an ett stort ansvar över hela rekryteringsprocessen. Här kommer du att vara ansvarig för att stötta cheferna i 1-2 av Solna Stads förvaltningar. Du kommer att få stötta chefer genom hela rekryteringsprocessen. Du samarbetar tillsammans med två rekryterare i Solna stads interna rekryteringsfunktion. 

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare kommer din uppgift vara att aktivt och kontinuerligt locka och engagera potentiella kandidater att söka sig till Solna stad. Du kommer att operera inom rekryteringsverktyget Varbi och fungera som en rådgivare till cheferna genom hela rekryteringsprocessen. Du kommer även självständigt att genomföra olika moment i rekryteringsprocessen i samråd med den rekryterande chefen för varje specifik rekrytering. I din roll kommer du att vara huvudansvarig rekryterare för ett eller flera av våra områden och samarbeta nära med två rekryterare i Solna stads interna rekryteringsfunktion. 

Värt att veta

Uppdraget är på 6 månader, heltid med chans till förlängning. Du utgår från kontoret i Solna men har även möjlighet att jobba remote. 

Våra förväntningar

Det är även meriterande om du är certifierad i Aons arbetspsykologiska tester och har erfarenhet av search via linkedin recruiter.

Alla lediga jobb