TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till stort byggbolag i Stockholm

Vi söker nu en rekryteringsspecialist som vill bidra med sin expertis inom rekrytering till vår kund med placering i Stockholm!

Vår kund med verksamhet i hela Sverige behöver förstärka sin rekryteringsfunktion inför hösten. Vi söker därför dig som tidigare har erfarenhet av rekrytering och vill utöka dina meriter på ett av Sveriges största byggbolag.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående!

Ditt anställningserbjudande

Nu har du som brinner för rekrytering chans att söka tjänsten som rekryteringsspecialist i en roll där du erbjuds ett stort ansvar samtidigt som du har stöd från engagerade HR-kollegor. Ett perfekt steg för dig som jobbat operativt med rekrytering och vill bygga vidare på ditt CV!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare kommer du att:

Värt att veta

Här blir du bli del av ett engagerat och kompetent team och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet!

Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda mellan 08:00-16:15.

Våra förväntningar

Vi tror att du är har en examen inom HR eller från personalvetarprogrammet och har tidigare erfarenhet från rekryteringsarbete, från ax till limpa. Du känner dig trygg i rekryteringsprocessens alla delar och är van att arbeta med, samt agera kravställande mot rekryterande chefer. Du har tidigare erfarenhet från ett rekryteringsverktyg och vi ser det som meriterande om du är certifierad i arbetspsykologiska tester. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Som person är du resultatorienterad och besitter ett driv och en självständighet i ditt arbete. Du har en förmåga att strukturera och prioritera, samt en uthållighet för att få saker gjorda. För dig är en god kommunikation en nyckel till framgång och älskar att ha med människor att göra.

Alla lediga jobb