TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till vår kund Cabonline

Vill du hjälpa Cabonline i Solna, Stockholm att rekrytera lämpliga taxiförare till deras företagsbeställningar?

Vi söker just nu rekryterare för ett 3-månaders konsultuppdrag till vår kund Cabonline, Solna med start i februari. Din uppgift som rekryterare är att matcha lämpliga Cabonline-förare till körning för företagskunder. För att lyckas i detta uppdrag så behöver du vara en kommunikatör som kan jobba självständigt. Din målsättning som rekryterare är att, tillsammans med ditt team om tre, tillsätta ca 650 av Cabolines taxiförare som söker denna attribut att köra företagskunder. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag som omfattar 3 månader med önskad start i februari.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare ingår du i ett team på 3 personer som ska godkänna lämpliga taxichaufförer för att utföra beställningar från Cabonlines företagskunder.

 

Värt att veta

Uppdraget är ett konsultuppdrag där vi söker 2 personer på 50-60% och en person på 100% i 3 månader med start februari. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider med utrymme för flexibilitet. Du kommer att utgå från Cabonlines kontor med placering i Solna, Huvudsta i Stockholm.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du är en effektiv och självgående person. För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor. Kanske studerar du HR, PA, turism eller varför inte ekonomi. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för människor och relationer.

Tempot är högt inom rekrytering. Charmigt och utvecklande tycker vi – och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du vill bli ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan tillsammans med dina kollegor för att lyckas med detta uppdrag åt vår kund.

Alla lediga jobb